ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Στον ιστοχώρο αυτό, θα δημοσιεύω μερικές από τις δουλειές μου πάνω στη φωτορεαλιστική απεικόνιση αρχιτεκτονικών κατασκευών.

To visionthing είναι η προσωπική μου υπογραφή σε αυτό το κομμάτι των παρουσιάσεων αρχιτεκτονικού έργου! Είναι μέρος μίας μεγαλύτερης ομάδας ανθρώπων, που παρέχουν υπηρεσίες εικόνας, (φωτογραφία, virtual panoramas, φωτορεαλιστικές απεικονίσεις) της Little Planet!

H υπογραφή visionthing αφορά το κομμάτι των αρχιτεκτονικών φωτορεαλισμών! Με απλά λόγια, εξειδικεύεται στην υψηλής ποιότητας οπτικοποίηση, των αρχιτεκτονικών ή διακοσμητικών σας προτάσεων, μέσω υπολογιστή, το πιο χρήσιμο εργαλείο για πωλήσεις και παρουσιάσεις!

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, πολύ κοντά στη φωτογραφική απεικόνιση και μπορεί να αφορά, still images (φωτογραφίες), video, η virtual panorama 360 μοιρών.

Το πορτφόλιο μας, περιλαμβάνει δεκάδες συνεργασίες, με έργα σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και μερικές από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της χώρας!

Και, φυσικά, όλο το εύρος των κατασκευών, από εσωτερικά κατοικιών και καταστημάτων, απλές οικοδομές, εμπορικά κέντρα, βιομηχανικά κτίρια, ξενοδοχεία, συγκροτήματα κατοικιών, αλλά και ολόκληρους οικισμούς!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@littleplanet.gr για να δούμε μαζί, τις ανάγκες σας, το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η μελέτη σας και να αποφασίσουμε την καλύτερη λύση για την παρουσίαση του προϊόντος, στον πελάτη σας!

Εκτός από την παρουσίαση βέβαια, οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν και κάθε έργο σε ό,τι αφορά αρχιτεκτονική μελέτη, διακόσμηση ή κατασκευή!

Αντώνης Βλαβογελάκης

Αρχιτέκτονας Μηχανικός

 

Powered by Deadline Theme